50 euro retour bij Menzis BudgetBewust zorgverzekering

Menzis zorgverzekeringOp dit moment loopt er een actie bij de Menzis BudgetBewust zorgverzekering. Als je deze voor 20 december 2013 afsluit krijg je € 50 retour. Deze Budget verzekering is de zorgverzekering van Menzis met de scherpste premie en goed zorg. Deze zorgverzekering is al verkrijgbaar vanaf € 66,50.

Dit lage bedrag is op basis van het maximale eigen risico. De dekking van de BudgetBewust basisverzekering kun je aanvullen met een aanvullende verzekering. Deze aanvullende verzekering is al mogelijk vanaf € 11,95 per maand.

Dan heb je een dekking voor 9 behandelingen fysiotherapie en een tandartsverzekering met een vergoeding van 80% tot maximaal € 250 per jaar.

Als je kiest voor deze scherp geprijsde zorgverzekering moet je veel zaken online regelen. Ook heb je minder keuze van zorgaanbieders.je kiest voor 11 ziekenhuisbehandelingen en fysiotherapie voor onze TopZorg-aanbieders. Met behulp van de Zorgvinder op de site van Menzis kun je zien welke Topzorg aanbieders in de buurt zijn. Menzis geeft aan dat in 95% van de gevallen je een TopZorg ziekenhuisbehandeling vindt in een straal van 50 kilometer van de woonplaats.

Deze actie is alleen geldig op de BudgetBewust zorgverzekering en de actieperiode loopt tot 20 december geeft Menzis aan. Lees meer over de Menzis zorgverzekering.

Bewaren